Hoppa till innehåll

Sommar-musikcafé

”Det blir en musikalisk upplevelse utöver det vanliga med valda delar ur Orkester Chesty Morgans repertoar! Denna orkester spelade (för er som minns) en härlig blandning av musikstycken från olika länder och genrer. Du kommer att få höra sånger på svenska, franska, italienska, spanska och mycket mer!

Projektidén är att Orkester Chesty Morgans repertoar ska transkriberas från en orkesterensembel till piano. För detta ändamål har den skicklige pianisten Jacob Moscovicz (Pix)anlitats. Med sitt virtuosa spel kommer Jacob att ge dessa musikstycken nytt liv och tolka dem på sitt unika sätt.

Programmet kommer att vara otroligt varierat. Du kommer att få njuta av vackra operaarior, sånger ur Ulla Billquist’s  och Edith Piaf’s repertoar, tango italiensk shlager och mycket mer. Det blir en resa genom olika musikaliska stilar och kulturer, där varje sång kommer att berätta sin egen historia.

Så förbered dig på en oförglömlig kväll fylld med en musikalisk resa runt om i världen. Orkester Chesty Morgans repertoar, omvandlad till piano med hjälp av Jacob Moscovicz, kommer att få dig att känna och uppleva olika känslor och stämningar. Så missa inte chansen att vara en del av denna unika musikaliska mix där musikens gränser utmanas och sammanflätas på ett magiskt sätt.”

Vid ett par tillfällen har vi gäster. den

 1:a augusti Sing/songwritern som var med o startade New vawe bandet Commando M pigg

den 9:e  augusti Charlotta Huldt som bla kommer framföra en sångcyckel musik av De Falla